Новогодишни обещания 2019

Нова година, нов късмет, нови надежди. Така започва всяка нова година. Куп пожелания, куп обещания, куп надежди съпътстват посрещането на всяка нова година. Аз обикновено съм по пожеланията и надеждите, но не и по обещанията. Изключително рядко си давам такива, защото обикновено знам какво трябва да направя и го правя целогодишно. Аз съм изключително целенасочена, стриктна и устремена. Така че не ми трябва повод за да се стегна и да предприема мерки по даден проблем или тема. Е, да, но и аз съм човек и въпреки свръх качествата си (хи-хи-хи) понякога имам нужда от нещо за да променя някои неща в живота си. Е, тази нова година явно е изключение и ще бъде моят повод за да променя някои малки, но важни неща.

Тази година си обещах, че ще правя повече неща, които обичам и ще избирам да правя тези неща, които ми носят повече удоволствие пред тези, които ми се налага да правя.

И в духа на новогодишното си обещание, реших първото нещо, което да направя в първият работен ден на новата година да бъде нещо такова. А именно, избрах да напиша статия за блога си.

Връщам се назад и си мисля дали и какви обещания съм си давала в навечерието на новите години. Ако трябва да бъда честна, има едно единствено нещо, което съм си обещавала и понеже не съм го изпълнила и до днес, съм си го обещавала на няколко нови години. В интерес на истината имам известен напредък, но далеч не е това, което трябва да бъде.

Това, което съм си обещавала няколко пъти, но така и не го направих, беше да се науча да се грижа за косата си и да си правя прически.

Така и не започнах да ходя на фризьор по-често. Така и не се научих да обяснявам как искам да ме подстригнат. Но започнах да използвам повече продукти за грижа за косата. Купих си преса и се научих да си оформям косата с нея. Е, друга прическа не мога да си правя и до ден днешен така, че толкова по това новогодишно обещание. За сега! Ще продължа да работя и по него, но вече не с такава важност.

Надявам се новото ми новогодишно обещание да е по-успешно и да се науча да го правя по-бързо.

А какви са вашите новогодишни обещания и спазвате ли ги?

You Might Also Like

Leave a Reply

− three = 1