faberlic (фаберлик)

Как мога да поръчам продуктите на faberlic (фаберлик)?

Можете да поръчате продуктите на фаберлик като се регистрирате в системата като привилегирован купувач (дистрибутор) и си поръчате продуктите самостоятелно. Работи като онлайн магазин. Виж по-долу за условията и начина.

Как мога да се регистрирам като привилегирован купувач (дистрибутор,консултант)?

Регистрацията е безплатна и може да го направите от този линк като попълните вашите данни. След това ще получите sms с потвърждение и инструкции. Веднага след това може да направите Вашата първа поръчка.

Ако имате проблеми или нужда от помощ, моля пишете на info@eigona.com

Какви са условията за да стана привилегирован купувач (дистрибутор)?

Регистрацията в системата на Фаберлик е безплатна. Може да се регистрирате тук. Няма месечна такса и няма задължение да се правят поръчки всеки месец.

При регистрация вие получавате право да купувате продукти с отстъпка, да ги разпространявате и да развивате своя мрежа.

След регистрация автоматично получавате статус ‘привилегирован купувач’ и правото да пазарувате продукти. Има такса обработка, която е около 1%. Допълнително към поръчката Ви се добавя хартиен каталог, който е на стойност 0,70лв. За да запазите правата си като привилегирован купувач/дистрибутор, то е необходимо да правите поне една поръчка на всеки 17 периода. Това е около 1 календарна година.

Ако искате да се възползвате от отстъпки, то трябва да правите поръчки на минимална стойност от 40лв. Отстъпката се калкулира до цената на всеки продукт. Отбелязано е като cashback. Тази отстъпка може да използвате при следващата поръчка. В началото стартирате с отстъпка от 20%. Ако в продължение на 6 периода правите поръчки над 40лв, то отстъпката нараства на 26%.

Ако поръчвате по-големи количества и развивате своя мрежа, то отстъпката е още по-голяма. За информация относно маркетинговият план, може да ми пишете на info@eigona.com или да видите тук.

Мога ли да поръчам само един продукт на стойност под 40лв?

Да, може да поръчате. Отново трябва да се регистрирате в системата на фаберлик от този линк. Регистрацията в системата е безплатна. Няма месечна такса и няма задължение да се правят поръчки всеки месец. Няма минимална сума на поръчката. Ако пазарувате продукти на стойност под 40лв, то няма да се възползвате от допълните отстъпки и промоции, но поръчката ще бъде изпълнена. Тогава системата работи като онлайн магазин.

Колко струва доставката?

Централният склад за Европа се намира в Литва. Продуктите за България пристигат от там. Обикновено отнема около 10 дни. Доставката от Литва до България е безплатна. Доставката от Централата в България до Вас се заплаща по стандартните цени на ЕКОНТ. Обикновено поръчките се получават в посочен от вас офис на ЕКОНТ.

Цената на поръчката се заплаща, когато правите поръчката в онлайн системата на Фаберлик или до няколко дни след това. Плащането се извършва чрез карта. Поръчката трябва да е платена преди да бъде изпратена от Централата в България към Вас. Цената на доставката се заплаща отделно при получаване и се заплаща на куриера.

В случай, че не се ориентирате в системата на faberlic или цената на доставката от Литва до България не се калкулира като 0лв, то моля пишете на info@eigona.com, за да ви помогна с настройките.

Ако искате да развивате мрежа, то повече информация за маркетинговия план може да видите тук.

Ако имате въпроси или нужда от помощ, моля да ми пишете на info@eigona.com !

Къде мога да разгледам продуктите на Faberlic?

Може да разгледате продуктите на Faberlic (фаберлик) в каталога по-долу. Моля, имайте предвид, че Фаберлик има нов каталог на всеки 20 дни. На началната страница е отбелязан периода, за който е актуален. За да разгледате каталога, цъкнете два пъти върху картинката.

каталог фаберлик 01_2019_BG-1

Има ли бонуси за новорегистрирани дистрибутори?

Да, всеки период има различна стартова програма. За да се възползвате, трябва да направите поръчка на стойност над 89,90лв. и да я заплатите в същия период. В следващият период получавате подарък. А в следващите няколко периода, ще може да закупите хитови комплекти на преференциални цени, напр. от 4-5лв.

Ако искате да научите повече за текущата стартова програма, моля пишете на info@eigona.com .