Faberlic – кислородна козметика N1 (част 1)

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Faberlic е най-голямата руска компания на пазара на директни продажби, производител на уникална патентована кислородна козметика, която доставя кислород в дълбоките слоеве на кожата. Асортиментът на Faberlic представя цялата гама от средства за грижа за кожата и косата, ексклузивна френска парфюмерия, декоративна козметика, както и продукти за дома и здравето.
През 2003 година Компанията излезе на международния пазар, като в момента Faberlic има представителства в 24 държави. Повече от 700 хиляди Консултанти си сътрудничат с нас в Европа и Азия. Около 5 милиона потребители всеки ден с удоволствие използват продуктите на Faberlic!

Slide 1

Компанията произвежда повече от 1000 артикула в своята продукциякато има 30 патента и влиза в рейтинга «Топ-100 козметични компании».
Faberlic има собствено производство, базиращо се на най-високите европейски стандарти за качество, оборудвано с най-модерното и съобразено с екологичните стандарти оборудване, автоматични линии за производство и опаковане на козметичната продукция. С нивото си на потенциални мощности и мащабите на производственото пространство фабриките на Faberlic е сред най-големите козметични предприятия в Русия.

Slide 1

Faberlic  в цифри:

 • 17 години на пазара.
 • 35 хил. кв.м. собствено производство (равняващи се на 5 футболни полета) оборудвано с най-новата и модерна техника, отговаряща на европейските стандарти за качество.
 • 88 място в топ 100 най-големи производители в света на продукти за красота за  2014 г.
 • Представителства в 24 държави
 • Над 30 патента
 • 700 000 активни Консултанти
 • над 5 000 000 потребители

Slide 1

Защо точно Кислород, Кислородна козметика?

Научните открития от последните години доказват, че повечето проблеми на кожата така или иначе са свързани с хипоксия – дефицит на кислород в тъканите. Природата е мъдра – тя има всичко, което е необходимо за здрав и активен живот. Нас ни обкръжава чиста енергия – енергията на живителния КИСЛОРОД!

 • Кислород – изтончик на живота на Земята, задвижващ метаболизма във вичките живи организми.
 • Кислород – дава възможност на кожата правилно да изпълнява функциите си: да се обновява, да  усвоява активните вещества, да извежда «токсините».
 • Кислород – проводник за всички полезни, хидратиращи и подхранващи вещества в клетките на кожата за тяхното подновяване и възстановяване.
 • Кислород подсилва ефективността на всичките полезни вещества.

Вие ще кажете добре, ето го кислорода около нас, защо ми трябва кислородна козметика?Slide 1

Каква е тайната на уникалната ефективност на нашата козметика?

Козметиката, която ползвате, преди всичко работи с вашите клетки, имено те усвояват полезните вещества, при недостиг на кислород клетките нямат достатъчно енергия, за да се обновяват, възстановяват и да усвояват тези хранителни вещества. Работата е там, че именно кислорода дава енергията за всичките тези процеси, които протичат в нашият организъм.
След 20 годишна възраст дихателната функция на клетката постепенно  се изключва, кожата започва да изпитва кислороден глад и започва да старее, появяват се малки бръчки, цветът на лицето се променя, кожата губи свежестта и еластичността си. Животът в града, пушенето, обездвижването – всичко това води до недостиг на кислород. И тогава обичайната козметика не помага.
За да решите този проблем и да върнете младостта на кожата, на Вашите клетките им е нужен допълнителен кислород.
Само козметиката Faberlic съдържа  уникалните кислородни транспортьори Аквафтем и Новафтем, които доставят кислород дълбоко в клетките.
(Гениалната разработка е на руските учени, които са разработвали „течен“ кислород за  космическите мисии и са създали емулсия на перфлуоровъглероди способна да улавя кислорода от въздуха. По-късно тази разработка се внедрява в козметичната индустрия с цел  доставяне на кислород в дълбоките слоеве на кожата, благодарение на което клетките се подмладяват.)

Slide 1

Основните фактори, които предизвикват недостига на кислород и в следствие преждевременното стареене на кожата. Възрастта: дишането на кожата се влошава, капилярите изтъняват;
Градът: количеството на Кислород е намалено: 17–18% (оптимално: 21%)

 • стрес, пушене, липса на активно движение

Физиологията: кожа се снабдява с кислород на остатъчен принцип

С възрастта, възможността клетките да се снабдяват с кислород намалява, следователно вече липсва тази енергия, която клетката би използвала за синтеза на жизненоважните вещества (протеини, липиди, въглехидрати, нуклеокиселини и т.н.), които са строителни материали за новите клетки. В следствие не се осъществява подмяната на старите клетки с нови,а наличните клетки не са способни да поддържат своите биологични характеристики на нужното ниво. Резултатът от всичко случващо се е регресивна промяна на клетките – а именно стареенето. Стареенето се изразява в ниско ниво на метаболитните процеси в клетките и в резултат лоши нива на вътреклетъчното налягане, осигуряващо стегантостта на клетъчните стени. По тази причина се образуват голямо количество бръчки, и самата кожа има некрасив външен вид.
ЗА ДА ВЪРНЕТЕ НА КОЖАТА ЗДРАВИЯ ВЪНШЕН ВИД Е НЕОБХОДИМО ДА ВЪЗСТАНОВИТЕ СИНТЕЗА НА ЖИЗНЕНО ВАЖНИТЕ ВЕЩЕСТВА В ПРЕДИШНИТЕ ОБЕМИ.  И това е възможно с помощта на кислородна козметика Faberlic с транспортен кислороден носител  Novaftem-O2 TM.

Slide 1

Целта на Faberlic е да даде на кожата силите да изпълнява функциите си – да се обновява, да усвоява активните съставки и да се възстановява. Благодарение на кислородния комплекс  кожата се справя лесно с тези задачи.

Slide 1

Какво е Кислороден Комплекс?

Не е дъстатъно да въведете кислород в крема и да нанесете крема на кожата: той ще се изпари от крема или ще остане на повръхността на кожата в нейния горен слой.  Необходимо е да доставите кислорода в дълбоките слоеве на кожата.
Само козметиката Faberlic съдържа уникален патентован кислороден транспортьор (Aquaftem®, Novaftem-O2™), доставящ  допълнителен кислород  директно в клетките на кожата.
Aquaftem® притежава защеметяващата способност  да улавя и да задържа в себе си до 40% молекулярен кислород. При нанасянето на крема с  Aquaftem® върху кожата, той прониква в дълбоките слоеве на кожата, даставяйки кислорода там, където е нужен.

Slide 1

Подобрената формула на Аквафтем, ново поколение Кислородна козметика с основна съставка Новафтем:NOVAFTEM-О2 = Aquaftem + комплекс DST- H (полизахарид от морски водорасли от Японско море, който активизира кръвоснабдяването  на кожата и достъпа на кислород през мрежата на капилярите).
DST-H –засилва работата на специалния фермент, управляващ кръвообръщението. Благодарение на това се активизира периферното кръвоснабдяване – формират се новите капиляри, образуващи гъста мрежа и изпълняващи функцията си из основи.
По този начин, благодарение на новата съставка, кислорода постъпва в кожата по два пътя – отвън (от въздуха) и отвътре (с кръвта).

 • «почиства» клетките и междуклетъчните пространства от «токсините» – остатъчните вещества на метаболизма.

При използването на крема с Novaftem-O2™ допълнителен кислород постъпва в кожата по два начина – .
Вашата кожа вече има сили да усвоява полезните съставки и да се подновява, както преди когато беше млада!

Slide 1

Какви свойства притежава комплекс Novaftem-O2?

 • Поддържа физиологичното ниво на микроциркулацията на кръвта в кожата
 • Активно участва в синтеза на колаген
 • Стимулира процеса на заздравяването на раните
 • Стимулира регенерацията на кожата при възпалителни процеси, увреждания и т.н.
 • Формира образуването на новите кръвоносни съдове и „активира на ново“ празни капиляри в кожата.
 • Novaftem-O2 осигурява оптимално постъпване на кислорода и подхранващите съставки за подобряването на жизнедеятелността на клетките на кожата.
 • Доставя кислород в дълбоките слоеве на кожата по два начина- отвън (от въздуха) и отвътре (с кръвтта), подобрявайки микроциркулацията с 1,5 пъти.
 • Създава в клетките резерв от кислород за 8 часа, който кожата изразходва според необходимостта в течение на целия ден. Вие получавате и усвоявате точно толкова кислород, колко е нужно на Вашата кожа за да остава млада.

Това е основата на работата на нашата козметика – Кислородна козметика!

Slide 1

В началото на 2015 година Faberlic  подобри формулата на Кислородния комплекс – и в момента на пазара вече има ново поколение Кислородна козметика!

Slide 1

Ще питате защо трябва да променяме нещо, нали имаме работеща формула? Ново време- нови проблеми! Стрес, лоша околна среда, вируси, промяна на климата. Най-главната функция на кожата е да защитава организма от околната среда.  Козметичните продукти, ефективно работещи преди 5 -10 години,  вече не дават предишния ефект. В наши дни основаната козметична задача е създаването на защита срещу агресивните фактори. И ние я създадохме!

Slide 1

В сърцето на нашето решение е уникално растение Куркума лонга! – това е корен от куркума – целебно растение широко отглеждано в Индия и Азия. (Родината на куркумата лонга е Източна Индия и Виетнам. От незапомнени времена тя широко се култивира из цяла тропическа Азия. Куркумата се използва за хранителни и медицински цели.)

Slide 1

Коренът при изсушаване се превръща в ”камък“, в разрязан вид блести, като рог, много е плътен , потъва във вода. Най добре изследвания компонент на куркумата е куркуминът. Влажната куркума съдържа от 0,3 до 5,4% куркумин. Куркумата също така съдържа ефирно масло 4-14%, включва също така tumerone, atlantone, и zingiberone. Тези масла имат лекарствени свойства и мога да бъдат първични активни компоненти на куркумата в дадени условия.Slide 1

Най-сложното в козметиката е да се въведат активните съставки в кремовата база – и ние успахме да го направим! И ето я новата формула: Новафтем (кислороден комплекс) +Тумерин (антиоксидант и защита на клетките).

Slide 1

следва …

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Buffer 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Предишна публикация:
Либия между две епохи – част 5

Трети ден в Либия и втори работен. Какво криеше той, все още никой не знаеше. Това беше въпросът, който се...

Затвори