9 правила да изглеждаме перфектно в рокля

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Как да носим рокля?Погледите винаги се приковават от добре изглеждаща жена в рокля. Всички мъже я желаят и всички жени ѝ завиждат! Ето и някой от основните правила за да бъдете перфектната жена в рокля:

1.Поддържайте краката си

Съгласете се, че няма по-лоша гледка от неподдържаните крака. Ако искате поне да ви приемат, то трябва да се погрижите за краката си. В това число се включва – почистването от косъмчета, направата на педикюр, скриването на разширените вени, осигуряването на здравата и хидратирана кожа и др. Здрав чорапогащник също!!!

2. Избирайте модел според фигурата си и повода

Всички знаем, че добре избрания модел може да скрие недостатъците и да покаже предимствата. Ето защо трябва да сте наясно кой модел е за вас и кой не. Ако не сте, потърсете помощ от близка приятелка, потърсете литература по темата – било то професионална или любителска. Също така може да потърсите и професионално мнение от моделиер, дизайнер и пр.
При избора на рокля, не по-мако важно е къде ще я носите. На нивата не може да отидете с балната рокля, а на бала с работното облекло, било то и рокля 🙂 Всички съветват да се спазва добре приетите норми и строгия етикет по темата. Всъщност нарушаването на правилата винаги е интересно и предизвиква любопитсвото на всички. Все пак трябва да имате известана доза самокронтрол, тъй като скандализирането на обществото е много тънка и финна игра. Ако не сте майстор на нея, по добре спазвайте каноните!

3. Носете високи токчета

Високият ток придава елегантност и изтънченост – факт, който никой не може да отрече. А и мъжете си падат по тях!

4. Съобразете бельото си

Друга гледка, която не е желателна, е грубото показване на бельото, лошия избор и безвкусното съчетаване. Ако нямате подходящо, по-добре ходете без. Разбира се, без да се налага да показвате прелестите си по повод и без повод.

5. Ходете грациозно

Бавно, с изправен гръб, прави крака и гордо вдигната глава – това е всичко, което се иска. Колкото по-грациозна походка, толкова по-сигурен успех!


6. Погрижете се за деколтето и ръцете си

Те са не по-малко важни от краката ни! За тях историята е същата – здрава и хидратирана кожа, добре изглеждащ маникюр и без излишни косми!

7. Не прекалявайте с аксесоарите

Не позволявайте да отместят вниманието от вас. Те са необходими за перфекния завършек на тоалета, но е добре да не се прекаляваме с тях.

8. Тренирайте основните моменти

Роклята е като втора кожа за жената. Трябва да се усещате достатъчно комфортно и сигурна в нея. Не трябва да ви притесняват елементарни движения като – сядане, качване и слизане по стълби, навеждания и пр. Ако има нещо, което ви смущава, направете няколко тренировки пред огледалото. Помагат!!!

9. Забавлявайте се

Забавлявайте се! Колкото и да внимавате с роклите, колкото и да се стараете да изглеждате перфектно, колкото и тренирани маниери да имате, винаги може да се случи някоя издънка. Това да не ви притеснява! Просто се забавлявайте и не обръщайте внимание на злобни погледи и намеци 🙂 Те може да са потвърждение на това, че сте се справили добре.

Желая ви успех с роклите!


0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Buffer 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Предишна публикация:
фоточетене
Фоточетенето – мит или реалност

Преди малко повече от една година чух, че съществува система за бързо чете, чрез която човек може да чете 10...

Затвори