Свойства на инвестиционните диаманти

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Познавате ли инвестиционните диаманти? Знаете ли кои са техните свойства, по които се отличават от останалите видове инвестиции? Запознайте се с тяхно величество диамантите!

Диамантите запазват своята стойност. Цената на диамантите е стабилна, запазва своята растяща тенденция в дългосрочен план и не се влияе от инфлацията. За това често пъти диамантите биват наричани „консервата на парите“. Цената им винаги расте и преодолява инфлацията.

Диамантите не подлежат на регистрационен режим. Диамантите не трябва да се регистрират в никоя институция, те са напълно анонимни като собственост. Това ви дава допълнителна сигурност, че в случай, че изпаднете във финансови затруднения, те няма да ви бъдат иззети по съдебен път. Това е една от основните разлики с инвестиционното злато, което трябва да бъде регистрирано, когато е над 5гр. Диамантите не подлежат на регистрация.

Диамантите са концентрирано богатство. В малък обем е концентрирано голямо богатство. Например 1 кг злато, като стойност, може да се „събере“ в качествен диамант от половин грам. Това позволява значително по-лесната преносимост и съхранение.

Диамантите са лесно преносими. Можете лесно да пренасяте диамантите до всяка точка на света – те са малки и леки.

Диамантите са бързо ликвидни. Диамантите са ценни по целия свят. Можете да ги купите от една точка на света и да ги продадете на съвсем друго място, без никакъв проблем.

Диамантите не могат да бъдат унищожени. Диамантите не могат да бъдат унищожени от пожар, наводнение, киселина. Те са практически неунищожими.

Диамантите съхраняват в себе си красота и емоция. Диамантите и бижутата с тях са произведения на изкуството. Те са красиви. Те носят емоции на възхищение и радост за нас и нашите близки. Те карат сърцето ни да пее, а очите ни да празнуват.

Ако искате да научите повече за програмата „диамантена сигурност„, може да го направите тук.

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Buffer 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Предишна публикация:
Диамантена сигурност

Скъпи приятели, бих искала да ви представя един нов продукт - диамантена сигурност.  Това е продукт на DIC (Diamonds International...

Затвори