Пилинг на лице с продуктите на faberlic

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Днес искам да ви се похваля с едно мое откритие за пилинг на лицето, което е чудесна алтернатива на салонните процедури. Той е комплект от 3 продукта продукти на faberlic –  химически пилинг, микродермообразио и ензимен пилинг и крем за SOS-терапия и възстановяване.

Използвам тази козметика от 7г, почти по необходимост и 95% от нещата ми са на тази фирма. Както сами се досещате, тя заема голямо място в ежедневието ми. Ето защо реших, че е време да ви покажа някой неща от там, а туку виж биха били полезни и на някого от вас.

Както казах използвам тази козметика почти по необходимост, защото преди около 10г имах сериозни дерматологични проблеми, които излекувах много трудно. Обиколих доста дерматолози, бях при най-добрите, правиха ми какви ли не процедури, пих какви ли не лекарства. Доста трудно се оправих. Последната дерматоложка, която ме излекува заключи, че моето лице е божа работа. В дългите години, в които се борех с проблема си, имаше моменти, в които се бях излекувала, минаваше година и после пак на ново. След последната борба, за щастие успешна, не исках да се повтори сценария отново. Използвах около 1г специална медицинска козметика. След това беше време да се завърна към масовата такава, но аз знаех, че тя не ми действа добре и ме връщаше във въртележката. Така, че трябваше да намеря ново решение, което да ми понася и да е на достъпна цена. Така открих тази фирма и до днес използвам продуктите ѝ. Правила съм няколко опита да пробвам по-масова козметика, но резултата не е никак добър, така че за мен продуктите на фаберлик си остават единственото решение.

Един от първите продуктите, които съм решила да ви представя е за пилинг на лице.Химически пилинг, микродермообразио и ензимен пилинг за домашна употреба

химически пилинг
1068 – Химически пилинг с АНА-киселини
1069 – Микродермабразиo и ензимен пилинг
1070 – Крем SOS-терапия и възстановяване SPF8
Ичма 3 компонента – химически пилинг с АНА-киселина, микродермообразио и ензимен пилинг и крем за SOS-терапия и възстановяване. По указание на производителят тези продукти трябва да се използват 2 пъти в седмицата. Аз ги използвам един път в месеца или по необходимост, т.е. ако лицето ми стане по-грубо. Цялата процедура отнема около 15мин, а след това лицето ми е идеално гладко и мекичко. Аз много си го харесвам след процедура и обикновено се хваля на всички и ги карам да го пипнат да се уверят и те. Да, знам. Мръсните ръце са огромен враг на хубавата кожа, но уви. Изкушението е голямо!

Как се използва продукта?

Процедурата е елементарна. Нанася се първият продукт, 1068 – химически пилинг с АНА-киселина, с масажиращи движения по линиите на лицето. Престоява около 5-10мин. После измивате и подсушавате кожата. След това нанасяте втория продукт, 1069 – микродермообразио и ензимен пилинг. Той има ситна гранулеста структура. Масажирате с кръгообразни движения няколко минути и изплаквате. На финала нанасяте крема за SOS терапия и възстановяване. Той има много финна и приятна текстура.
Продуктите са прозрачни, така че спокойно можете да вършите още нещо докато изчаквате да мине необходимото време.
Това е моят любим комплект за пилинг на лицето от продуктите на faberlic и не само, който използвам от години.0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Buffer 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Предишна публикация:
питка без глутен
Тайната на добрата питка без глутен

Като всяка себеуважаваща себе си блогърка, така и аз реших да споделя с вас своя любима рецепта от ежедневието ми....

Затвори