Операция „Красиви ръце“

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Един от най-красивите женски аксесоари са красивите ръце. Понякога поддържането на такива е изключително трудно. С наближаването на есенно-зимния период, то тази тема става все по-актуална. Какво обаче характеризира красивите ръце? Това, разбира се, са най-вече красивият и поддържан маникюр и нежната и поддържана кожа.  Тук изключвам неща като красивата и правилна форма на пръстите, слаби такива и др., тъй като това са природни дадености и върху тях не можем да влияем. Обаче дори да нямаме перфектните дадености, то това не бива да ни обезкуражава, защото най-важното си остава редовната грижа и внимание към тях. Дори да имаме перфектна форма, ако не се грижим за кожата и ноктите си на ръцете, то не бихме могли да се класираме за най-хубави ръце.

Хубав маникюр

Всяка истинска жена трябва да поддържа маникюра си изряден – перфектно офермена форма, идеална дължина, без кожички и с красив и здрав лак.Хубава и нежна кожа

Нито един крем не може да направи за вас това, което могат да направят ръкавиците ви.  Те не са просто красив аксесоар. Те са най-добрият приятел на ръцете ви. Както есенно-зимните ръкавици, така и гумените ръкавици в кухнята.

Есенно-зимните ръкавиците се носят от ранна есен до късна пролет.Те запазват естествената влага на кожата ви, а нея не бихте могли да я компенсирате по никакъв начин. Както обичам да казвам: Нито един крем не може да направи това, което могат да направят ръкавиците ви. Те са моето скрито оръжие.

Красиви ръце

Кога да ги сложите? При първите хладни повявания, при първия полъх на вятъра, при първите есенни дъждовни капки. Ако ги сложите и не ви се изпотят ръцете, значи сте закъснели. Ако пък ги сложите навреме, още през есен, то кожата на ръцете ви ще бъде защитен и ще може да я съхраните за големите студове през зимата. Така ще си гарантирате по-красива кожа по естествен начин.

Кога да ги свалите? Когато ръцете ви започнат да се изпотяват с тях. Преди това винаги е рано.

Ако все пак кожата ви е в много лошо състояние, то избере подходящ крем и го нанесете непосредствено преди да си сложите ръкавиците.

Ръкавиците са добър приятел на ръцете ви и в кухнята. Разбира се не есенно-зимните, а гумените. Агресивните препарати и честото измиване на ръцете не действат добре на кожата. За съжаление, аз не се научих. За това подбирам внимателно всички препарати, но все пак ако се научите да работите с ръкавици, то това е по-добрият вариант.

Често в кухнята се случват различни дребни наранявания, които увреждат цялостта и здравината. Не позволявайте да имате наранявания по кожата. Погрижете се за тях и ги излекувайте възможно най-бързо.
Грижете се вашите ръце, грижете се за себе си, защото красотата има значение!0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Buffer 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Предишна публикация:
в търсене на себе си
Какво се случи с Пешо докато създаваше своето най-добро АЗ?

За целта на статията истинското име на моят герой е променено и ще го наричам Пешо. Запознах се с Пешо...

Затвори