Новогодишни обещания 2019

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Нова година, нов късмет, нови надежди. Така започва всяка нова година. Куп пожелания, куп обещания, куп надежди съпътстват посрещането на всяка нова година. Аз обикновено съм по пожеланията и надеждите, но не и по обещанията. Изключително рядко си давам такива, защото обикновено знам какво трябва да направя и го правя целогодишно. Аз съм изключително целенасочена, стриктна и устремена. Така че не ми трябва повод за да се стегна и да предприема мерки по даден проблем или тема. Е, да, но и аз съм човек и въпреки свръх качествата си (хи-хи-хи) понякога имам нужда от нещо за да променя някои неща в живота си. Е, тази нова година явно е изключение и ще бъде моят повод за да променя някои малки, но важни неща.

Тази година си обещах, че ще правя повече неща, които обичам и ще избирам да правя тези неща, които ми носят повече удоволствие пред тези, които ми се налага да правя.

новогодишни обещания

И в духа на новогодишното си обещание, реших първото нещо, което да направя в първият работен ден на новата година да бъде нещо такова. А именно, избрах да напиша статия за блога си.

Връщам се назад и си мисля дали и какви обещания съм си давала в навечерието на новите години. Ако трябва да бъда честна, има едно единствено нещо, което съм си обещавала и понеже не съм го изпълнила и до днес, съм си го обещавала на няколко нови години. В интерес на истината имам известен напредък, но далеч не е това, което трябва да бъде.

Това, което съм си обещавала няколко пъти, но така и не го направих, беше да се науча да се грижа за косата си и да си правя прически.

Така и не започнах да ходя на фризьор по-често. Така и не се научих да обяснявам как искам да ме подстригнат. Но започнат да използвам повече продукти за грижа за косата. Купих си преса и се научих да си оформям косата с нея. Е, друга прическа не мога да си правя и до ден днешен така, че толкова по това новогодишно обещание. За сега! ще продължа да работя и по него, но вече не с такава важност.

Надявам се новото ми новогодишно обещание да е по-успешно и да се науча да го правя по-бързо.

А какви са вашите новогодишни обещания и спазвате ли ги?

0 Flares Facebook 0 Google+ 0 Twitter 0 Buffer 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Предишна публикация:
коледни картички
Безплатни Коледни картички от мен за теб

В навечерието на един от най-свелите християнски и семейни празници аз искам да ви подаря няколко картички, които направих специално...

Затвори